Billedearkiv

Installation af elektricitet med solceller på Ambureni Primary School. Med solceller kan skolen producere deres egen elektricitet uafhængig af den noget ustabile elektricitetsproduktion i Tanzania. Det er godt for eleverne. Pengene til projektet er doneret af Merkur Fonden.

 

Kampagne for Naurey Golden Soils Secondary School i forbindelse med indskrivning til FORM 1 januar 2022.

Bestyrelsens besøg på Moivaro primary School august 2021. TES Skolen i Afrika har doneret en gate, og Merkur Andelskasse har doneret elektricitet med solceller til skolen.

Bestyrelsen bydes velkommen med sang og dans af eleverne.

 

Besøg på Naurey Golden Soils Secondary School. Bestyrelsens besøg i august 2021.

Velkomst af skolens personale og elever. Kursus afholdt af TES Skolen i Afrika. Elevforedrag i fysisklokalet.

 

Skolens bygninger færdiggøres, mens eleverne holder ferie. Juni 2021.

 

Elever fra Golden Soils Secondary School, som øver sig til de kommende regionale eksaminer i Arusha Regionen.

 

Golden Soils Secondary School har i april 2021 33 elever. De fleste klarer sig godt og scorer højt på de nationale standarder. Skolen udmærker sig ved at give de elever, som har nogle vanskeligheder, ekstraundervisning, og det har allerede give gode resultater.

Marts 2021: TES Skolen i Afrika har doneret en kopimaskine til Golden Soils Secondary School. En kopimaskine er uundværlig, idet der hver måned skal kopieres nationale tests til eleverne.

TES Skolen i Afrika har modtaget midler fra Merkur Andelskasse til at indlægge elektricitet med solceller på Moivaro Primary School i Arusha, Tanzania. Hidtil har skolen kun haft elektricitet på skolelederens kontor, men nu er der elektricitet overalt på skolen. Det er en indsats, som helt sikkert vil forbedre elevernes læringsmuligheder. Vi er Merkur Andelskasse meget taknemmelige.

 

Golden Soils Secondary School har åbnet dørene for elever i FORM 1 første gang den 11. januar 2021. En stor dag for alle og for TES Skolen i Afrika, da var har arbejdet i 10 år for at komme hertil.
Skolen starter med 27 elever og 4 lærere og en timelærer, men vi forventer, at der kommer flere elever til i løbet af de næste uger.
Congratulation.

TES Skolen i Afrika har fået doneret 20 computere af IT-firmaet inLogic i Horsens. Computerne skal fordeles til de skoler, som vi samarbejder med. Tak til inLogic.

Golden Soil Secondary School er klar til at åbne i januar 2021. Lokalerne er næsten alle færdiggjorte og de første 25 elever til FORM 1 er indmeldte. Det er fantastisk for skolens director og for TES Skolen i Afrika.

TES Skolen i Afrika. Ifakara Children`s Center beliggende i den sydlige del af Tanzania. Centret er ejet af Elias Tengesa og optager børnehavebørn. For tiden er der indskrevet 12 børn, som forældrene betaler for hver måned. Børnene får lunch i børnehaven. Elias har erfaring med førskole undervisning og har desuden ansat en færdiguddannet førskolelærer. Centret mangler lege- og læringsmaterialer. Fremadrettet ønsker Elias at etablere en legeplads til børnehaven og en pre-school og primary school. Elias har en del jord, som ved salg kan betale for opførelsen af skolen.  TES Skolen i Afrika påtænker at indlede et samarbejde med The Children`s Center om pædagogisk udvikling. 

Rotary, Juelsminde, har doneret fire borde og fire reoler til biblioteket på Golden Soil Secondary School. TES Skolen i Afrika er meget taknemmelige for donationen og takker Rotary i Juelsminde for det gode samarbejde.

Færdiggørelsen af skolens ydervægge og støbning af betongulve indvendigt.

Færdiggørelse af Golden Soil Secondary Schools laboratoriebygning og toiletter.

TES Skolen i Afrikas medlemsrejse februar 2020. Vi besøgte skoler, institutioner, et hospital og et landbrug og oplevede den vidunderlige natur i Tanzania.

TES Skolen i Afrika medlemsrejse februar 2020. Besøg på Moivaro Primary School med samarbejdspartner Amos Meyasi, Vijiji Foundation.

Klargøring af Naurey Golden Soil Secondary School inden åbningen i januar 2020

TES Skolen i Afrika havde en bod på julemarkedet i Fængslet, Horsens den 23. og 24. november 2019

Moivaro Primary School

Det danske IT-firma inLogic har doneret 40 to-mandsborde til skolen. Det er sket i et samarbejde med TES Skolen i Afrika og Vijiji Foundation

TES Skolen i Afrikas skoleprojekt Naurey Golden Soil Secondary School oktober 2019

Billedet viser bygningen, hvor der skal indrettes bibliotek

TES Skolen i Afrika på Tunø Festivalen 4.-7. juli 2019

Ambureni Primary School.

Der var mangel på alt, såsom undervisningslokaler, undervisningsmaterialer, vand på toiletterne. El fandtes kun på skolelederens kontor. På TES Skolen i Afrikas medlemsrejsen februar 2019 besluttede deltagerne at donere en printer til skolen

TES Skolen i Afrikas medlemsrejsen februar 2019. Besøg på bl.a. byggeriet af Naurey Golden Soil Secondary School, Poli Secondary School, Ambureni Primary School og Arusha Teacher Collage

Vi boede på Vijiji Lodge

TES Skolen i Afrika deltog på julemarked på Møllestien 24. november 2018

Byggeriet af Naurey Golden Soil Secondary School, September 2018

Byggeriet af Naurey Golden Soil Secondary School, September 2018

TES Skolen i Afrika på Tunø Festivalen, 5. – 8. juli 2018

TES Skolen i Afrikas samarbejdspartner Steven Ndosi i Danmark, Maj 2018

TES Skolen i Afrikas medlemsrejsen, Oktober 2017

Ole og Helle i Go’morn Danmark

Salg på Tunø Festivalen 2017