Vedtægter og formål

TES Skolen i Afrikas formål er at støtte undervisningsprojekter i Tanzania. I samarbejde med lokale partnere i civilsamfundet i Tanzania arbejder foreningen på at sikre uddannelses- og oplysningsprojekter i Tanzania.

Formålet kan bl.a. opfyldes ved at medvirke til at udvikle kompetenceudviklingsforløb for undervisere, udvikle nye undervisningsmaterialer, skaffe sponsorater til talentfulde, men fattige børn og sikre, at skolerne har de mest nødvendige fornødenheder for at kunne gennemføre undervisningen.

TES Skolen i Afrika vil gøre en forskel og medvirke til at skabe en skole, hvor eleverne bliver aktive i læringsprocessen, udvikler en kritisk forholdemåde og bliver livsduelige. Formålet er at styrke elevernes muligheder for og lyst til at deltage i samfundslivet i bred forstand.

Du kan læse TES Skolen i Afrikas vedtægter her:
TES Skolen i Afrika vedtægter 19.08.2020

I samarbejde med civilsamfundet i Nkoanrua ward, Arusha, har foreningen etableret et folkeoplysningscenter. Projektet er støttet af CISU. Formålet er at medvirke til at forbedre familiernes levevilkår, hvilket bl.a. kan give forældrene større overskud til at understøtte børnenes skolegang.

 

I henhold til bestemmelserne i Persondataforordningen har TES Skolen i Afrika udarbejdet en Privatlivspolitik læs her

TES Skolen i Afrika er medlem af CISU og samarbejder med Østafrikas Venner og Masaibarn.