Moivaro Primary School

I samarbejde med IT-firmaet inLogic, Horsens og Vijiji Foundation, Arusha, har TES Skolen i Afrika indledet et nyt og spændende samarbejde med Moivara Primary School, Nguruma Village, Arusha. Skolen har ca. 950 elever.

Skolen er en offentlig skole, som kun har få midler til den enkelte elev og skolens vedligeholdelse. Det lægger selvfølgelig nogle begrænsninger på den daglige undervisning, og lærernes muligheder for at udvikle skolens pædagogik.

I første omgang har inLogic doneret nye borde til et klasseværelse med 80 elever.

Det er TES Skolen i Afrikas ambition i samarbejde med Vijiji Foundation og skolens personale at medvirke til at sikre kvalitetsundervisning til eleverne.

Næste projekt bliver at få installeret elektricitet på solceller i alle klasseværelser og på biblioteket. På nuværende tidspunkt er der kun elektricitet på skolelederens kontor og få andre klasseværelser. Vi har været så heldige at få doneret midler til projektet fra Merkur Banken, og vi forventer, at det lokalt elektricitetsfirma går i gang med arbejdet i begyndelsen af 2021. Vi takker Merkur Banken mange gange, da dette projekt vil gøre en stor forskel for elevernes indlæring.

Til Moivaro Primary School er der knyttet to specialklasser. I løbet af 2021 går TES Skolen i Afrika i gang med at udvikle på kvaliteten af undervisningen. Projektet tager afsæt i de ønsker og behov, som er beskrevet af specialklasselærerne, og indsatsen sker naturligvis i et tæt samarbejde med de pågældende lærere og skolelederen.