Golden Soils Secondary School

Etablering af Naurey Golden Soils Secondary School

TES Skolen i Afrika samarbejder med ECOI, en lokal NGO, om at udvikle en skole, som skal skabe forudsætningerne for, at eleverne med succes kan komme videre i uddannelsessystemet og blive aktivt deltagende borgere. Skolens director bliver Steven Ndosi.

I byggefasen, som har stået på siden 2015, har der været ansat unge arbejdsløse fra Nkoanrua Ward. Skolebyggeriet er stort set afsluttet, og skolen er blevet registreret. Skolen er åbnet den 11. januar 2021 med 27 elever i FORM 1 og 4 lærer. Se billeder i Billedgalleriet.

TES Skolen i Afrika vil fremover være involveret i skolens pædagogiske udvikling, kursus- og kompetenceforløb for lærere og medarbejdere, udvikling af forældresamarbejdet, etablering af skolehave m.m.

TES Skolen i Afrika har stort fokus på civilsamfundet og er involveret i et projekt om etablering af et Folkeoplysningscenter. Det har til huse i Naurey Golden Soils Secondary Schools bibliotek, men er uafhængig af skolen.

Projektet er finansieret af CISU og løber i et år med start i august 2021. Oprindeligt var starten sat til januar 2021, men udskudt p.g.a. COVID-19.

 

 

 

 

 

 

 

Februar 2019: Entreprenøren på byggeprojektet, Rahema.